ZEMLJOTRESI I DALJE DRMAJU KRALJEVO (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Nov.2010, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZEMLJOTRESI I DALJE DRMAJU KRALJEVO (VIDEO)

KRALJEVO - Više slabijih potresa, koji su se dogodili sinoć od 22 sata do jutros do 6.39 časova, dodatno su uznemirili građane Kraljeva, iako nisu prouzrokovali veće štete na objektima. Sinoć u 22.09 Kraljevo je pogodio zemljotres jačine 4,4 stepeni Rihterove skale, a jutros u 6.39 sati potres jačine oko četiri jedinice Rihtera.

Hitnoj službi javilo se nekoliko građana sa lakšim povredama i više onih koji su pomoć zatražili zbog uznemirenosti. Jedan broj ljudi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i prošlu noć proveo u automobilima, a mnogi, čije su kuće znatno oštećene, kod rodbine i prijatelja.

U centru za obaveštavanje kažu da građani tokom noći nisu prijavili nova oštećenja na objektima, ali javljaju da su konstrukcije njihovih kuća ili kuća koje su već oštećene sve nestabilnije posle najnovijih udara.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.