Slab zemljotres kod Loznice

Izvor: RTS, 25.Nov.2010, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slab zemljotres kod Loznice

Zemljotres jačine tri stepena po Rihteru registrovan u 15.42 u okolini Loznice. Nema podataka o bilo kakvoj metrijalnoj šteti.

Zemljotres jačine tri stepena po Rihteru, registrovan je danas u 15.42 u Srbiji, saopštio je Republički seizmološki zavod.

Evromediteranski seizmološki centar je na svom sajtu objavio da je epicentar zemljotresa bio 13 kilometara istočno do Loznice.

Nema podataka o bilo kakvoj metrijalnoj šteti.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zemljotres registrovan kod Loznice

Izvor: B92, 25.Nov.2010

Beograd -- Zemljotres jačine tri stepena po Rihteru, registrovan je danas u 15.42 u Srbiji, saopštio je Republički seizmološki zavod... Evromediteranski seizmološki centar je na svom sajtu objavio da je epicentar zemljotresa bio 13 kilometara istočno do Loznice...Centar za sada, međutim nema informacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.