POŠTA PRIMA UPLATE ZA SANIRANJE ŠTETE U KRALJEVU

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŠTA PRIMA UPLATE ZA SANIRANJE ŠTETE U KRALJEVU

BEOGRAD - Pošta Srbije i poslovne banke primaju uplate za saniranje posledica zemljotresa u Kraljevu.

Broj posebnog računa koji je otvorilo Ministarstvo finansija Srbije je 840-2390740-88. Naziv računa: Grad Kraljevo - sredstva za elementarne nepogode - zemljotres 2010. Upravni odbor Javnog preduzeća PTT Srbije danas je odlučio i da uplate građana na taj račun budu oslobođene plaćanja provizije.

Uplate se od juče već primaju na šalterima filijale Uprave za trezor Ministarstva finansija i to bez provizije. Račun je otvoren na zahtev grada Kraljeva.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uplate pomoći za Kraljevo bez provizije

Izvor: Politika, 04.Nov.2010

Građani koji žele da uplate pomoć Kraljevu za saniranje posledica zemljotresa, to mogu učiniti na svim šalterima pošta u Srbiji bez plaćanja provizije...Ovu odluku, kako je saopštila Služba za odnose sa javnošću Pošte Srbije, juče je doneo Upravni odbor Javnog preduzeća PTT saobraćaja...

Nastavak na Politika...

Iz NIP-a 100 miliona dinara za pomoć Kraljevu

Izvor: S media, 05.Nov.2010, 10:10

Ministarka za Nacionalni investicioni plan (NIP) Verica Kalanović najavila je danas da će iz interventnih sredstava tog ministarstva biti izdvojeno oko 100 miliona dinara za sanaciju oštećenih objekata u zemljotresu koji je pogodio Kraljevo..."Prvo će biti obnovljen zdavstveni centar u Kraljevu,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.