Odložena utakmica izmedju Sloge i Metalca

Izvor: Beta, 03.Nov.2010, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložena utakmica izmedju Sloge i Metalca

VALJEVO, 3. novembra 2010. (Beta) - Utakmica petog kola Košarkaške lige Srbije izmedju kraljevačke Sloge i valjevog Metalca, koja je trebalo da se igra u sredu od 19 sati, odložena je, a datum odigravanja biće naknadno odredjen.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Metalca, utakmica sa Slogom odložena je zbog zemljotresa, koji je prošle noći pogodio Kraljevo i okolinu zbog čega je u tom gradu proglašena vanredna situacija.

U prva četiri koloa KLS, Sloga ima tri pobede i poraz, a Metalac po dve pobede i dva poraza.


Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložena utakmica između Sloge i Metalca

Izvor: NaDlanu.com, 03.Nov.2010

VALJEVO, 3. novembra 2010. (Beta) - Utakmica petog kola Košarkaške lige Srbije između kraljevačke Sloge i valjevog Metalca, koja je trebalo da se igra u sredu od 19 sati, odložena je, a datum odigravanja biće naknadno određen. Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Metalca, utakmica sa Slogom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.