Iz rebalansa 100 miliona dinara za pomoć Kraljevu

Izvor: S media, 18.Nov.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz rebalansa 100 miliona dinara za pomoć Kraljevu

Ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić izjavio je da će u okviru rebalansa budžeta, koji bi vlada danas trebalo da usvoji, iz tog ministarstva biti prebačeno 100 miliona dinara gradu Kraljevu za saniranje objekata oštećenih u zemljotresu.

Dulić je izjavio novinarima u Klubu poslanika da se rebalans ne radi zbog potreba Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja i to ministarstvo nije budžet niti smanjivalo, niti povećalo, već će >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iskoristiti rebalans da preusmeri sredstva za Kraljevo.

Državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić izjavio je da očekuje da rebalans budžeta bude usvojen danas i izrazio očekivanje da će biti uvažene odredjene potrebe svih ministarstava, pa i Ministarstva ekonomije.

Stigla pomoć Vlade za obnovu Kraljeva

Beograd šalje novu pomoć Kraljevu

"Najvažnije je da se nastavi realizacija velikih i važnih projekata koji su od suštinske važnosti za Srbiju", rekao je on i dodao da rebalans podrazumeva saglasnost svih članova vlade, pa ne očekuje da će tu biti velikih problema.

Ćirić nije želeo da precizira na koliki iznos iz rebalansa računa Ministarstvo ekonomije.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Dulić: Iz rebalansa sto miliona dinara za Kraljevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2010

BEOGRAD -..Ministar životne sredine i prostornog planiranja Srbije Oliver Dulić izjavio je danas da će rebalasnom iz budžeta tog ministarstva biti prebačeno 100 miliona dinara Kraljevu za sanaciju štete od zemljtresa..."Sve ostalo su redovni rashodi i niti smo budžet (ministarstva) smanjivali,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.