Investicije spas za celu Srbiju

Izvor: NaDlanu.com, 12.Apr.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investicije spas za celu Srbiju

KRALJEVO, 12. aprila 2012. (Beta) - Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić ocenio je u četvrtak da su investicije spas za celu Srbiju.

KRALJEVO, 12. aprila 2012. (Beta) - Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić ocenio je u četvrtak da su investicije spas za celu Srbiju.Prilikom posete Kraljevu, gde je obišao Gradsku koloniju u kojoj su posle zemljotresa renovirane >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << četiri stambene zgrade, Tadić je ocenio da izgradnji infrastrukture mogu da pomognu kontakti koje je dosadašnja vlast ostvarila u inostranstvu.Tadić je ocenio da je Kraljevo prošlo kroz težak period, posebno nakon zemljotresa, ali je dodao da su Vlada Srbije i lokalna samouprava učinili sve da posledice zemljostresa saniraju.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.