Izvor: KraljevoPress.com, 04.Nov.2011, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godinu dana posle zemljotresa: Kraljevo se zahvalilo donatorima

Svečanom akademijom u Multimedijalnom centru "Kvart" i koktelom u hotelu "Turist", Kraljevo se večeras zahvalilo donatorima koji su u proteklih godinu dana materijalnim sredstvima i finansijskom pomoći doprineli da se Grad na Ibru obnovi od posledica zemljotresa koji ga je zadesio 3. novembra 2010. godine.
Svečanosti koju je organizovala lokalna samouprava odazvali su se državni funkcioneri, predstavnici verskih zajednica, vojske, policije, ambasada stranih zemalja, gradonačelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << gradova, kao i predstavnici gotovo svih parlamentarnih i vanparlamentarnih političkih stranka. Ovom prilikom, nastupio je hor Eparhije sremske "Sveti Nikolaj" Sremski Karlovci, poznat po interpretaciji duhovne muzike - popularnog Karlovačkog pojanja.

Ministar za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković, koji je u proteklih godinu dana u Kraljevu bio koordinator za otklanjanje posledica zemljotresa, ocenio je kao izuzetan uspeh celog društva činjenicu da je zbrinuto 23.000 porodica čiji su stambeni objekti pretrpeli štetu od trusa.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.