DO 16 SATI KRALJEVU UPLAĆENO VIŠE OD 56 MILIONA DINARA

Izvor: Kurir, 08.Nov.2010, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DO 16 SATI KRALJEVU UPLAĆENO VIŠE OD 56 MILIONA DINARA

BEOGRAD - Ministarstvo finansija Srbije saopštilo je da je danas do 16 sati na jedinstveni račun koji je otvoren za pomoć u saniranju posledica zemljotresa u Kraljevu, uplaćeno gotovo 56,5 miliona dinara.

Na račun je ukupno uplaćeno 56.441.067,85 dinara, saopštilo je ministarstvo i podsetilo da će sva sredstva prikupljena u toj humanitarnoj akciji biti uplaćivana na jedinstveni račun koji je Uprava za trezor Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << finansija otvorila za pomoć u saniranju posledica zemljotresa u Kraljevu.

Broj računa je: 840-2390740-88 Naziv računa: Grad Kraljevo "sredstva za elementarne nepogode-zemljotres 2010. Građani i kompanije, novčanu pomoć mogu da uplaćuju na šalterima poslovnih banaka, Pošte Srbije i preko šaltera Uprave za trezor Ministarstva finansija.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.