Izvor: eKlinika.rs, 30.Apr.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE NE MORATE KOD GINEKOLOGA: Ako imate ginekološki problem rešite ga na netu, u samo TRI KLIKA!

Zaboravite redove u čekaonicama ispred ginekoloških ordinacija, jer to je prošlost. Sada do neophodne medicinske konsultacije možete da dođete bukvalno očas posla i to iz sopstvene fotelje. PITAJTE GINEKOLOGA ONLINE! Muči vas neki ginekološki problem, a nemate vremena da odete do doma zdravlja i zakažete pregled? Imate ozbiljan problem, ali biste voleli da čujete i mišljenje drugog lekara ginekologa? Na pravom ste mestu! Eklinika.rs predstavlja jedinstveni servis koji >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << omogućava korisnicima da postavljaju pitanja i dobiju odgovor lekara u roku od 24h.
Servis je nastao kao rezultat usvajanja savremenih tehnologija kao sastavnog dela života. Razvoj društvenih mreža i internet servisa je omogućio korisnicima da dođu u kontakt sa strčunjacima koji su im često potrebni, a koji su svakodnevno teško dostupni.
Korišćenje servisa kao što je ovaj rezultirao je poboljšanjem kvaliteta života korisnika, što je i cilj Internet klinike, da omogući svima neprestan pristup stručnim lekarima jer zdravlje je najveće bogatstvo. Sa prosečnom dnevnom posetom od preko 20.000 ljudi, eklinika.rs predstavlja relevantan servis sa veoma brojnim mogućnostima.
Pored velikog broja online konsultacija sa lekarima, karakteristika Eklinika.rs servisa je i veliki broj raznovrsnih sadržaja vezanih kako za opšta zdravstvena pitanja tako i za specijalističke niše.
Pitaj Ginekologa.
 

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.