Svakodnevno jedemo crve, grinje, žiške i jaja od muve, a da to ne želimo: Evo gde ih ima najviše

Izvor: B92, 08.Jul.2022, 15:32

Svakodnevno jedemo crve, grinje, žiške i jaja od muve, a da to ne želimo: Evo gde ih ima najviše

Posle priče Anđeline Džoli da njena deca jedu cvrčke kao kesu čipsa, zatim tarantule, bube i škorpije, zbog čega se javnost zgrozila, došli smo do podataka da zapravo svi nenamerno učinimo isto. Od smrznutog spanaća do paradajza, od soka od narandže do pečuraka, hranu je toliko teško proizvesti bez insekata da su i regulatori digli ruke od pokušaja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.