Riba smanjuje rizik od srčanih oboljenja

Izvor: LekarInfo.com, 26.Maj.2011, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riba smanjuje rizik od srčanih oboljenja

Žene u postmenopauzi koje se često konzumiraju pečenu ili kuvanu ribu imaju manji rizik od razvoja srčane insuficijencije rezultati su nove studije. Međutim oni koji konzumiraju prženu ribu imaju veći rizik za srčane probleme.

Nastavak na LekarInfo.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Riba smanjuje rizik od srčanih oboljenja

Izvor: S media, 27.Maj.2011, 14:21

Žene koje nakon menopauze često jedu pečenu ili kuvanu ribu imaju manji rizik od razvoja srčanih oboljenja, pokazuju rezultati nove studije. Međutim, oni koji konzumiraju prženu ribu imaju veći rizik za srčane probleme...Bolesti srca pogađaju oko 5,7 miliona Amerikanaca. Postoji mnogo različitih...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta LekarInfo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta LekarInfo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.