Ona nikad nije doživela orgazam, sve dok nije probala OVO!

Izvor: eKlinika.rs, 24.Maj.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona nikad nije doživela orgazam, sve dok nije probala OVO!

– To je kao da vam neko stalno pokušava opisati kakvog je ukusa čokolada. Srećna sam da sam je napokon uspela i sama „probati“ – rekla je žena

Žena (45) koja je htela ostati anonimna, rekla je za časopis “Women’s Health” da nije mogla da oseti orgazam punih 23 godina seksualnog iskustva.
Nevinost je izgubila sa 19 godina i kako nije uspela doživeti orgazam smatrala je da seks nije ništa posebno. Razočarenje se nastavilo i narednih godina, jer za pune >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << 23 godine seksualne aktivnosti nije doživela ni jedan orgazam.
Obratila se lekarima i analizama krvi utvrdilo se da ima manjak testosterona.
Nakon što joj je propisana hormonska terapija prvi put je sa svojim mužem doživela orgazam. Ipak, morala je da prestane sa terapijom, jer su joj se pojavila neželjena dejstva u vidu dlakavosti lica.
To je kao da vam neko stalno pokušava opisati kakvog je ukusa čokolada. Srećna sam da sam je napokon uspela i sama “probati” – rekla je žena.
(eKlinika.rs/ Izvor:vecernji.hr)

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.