Izvor: eKlinika.rs, 10.Maj.2024, 08:47

Da li soda bikarbona može da učini nešto protiv malignih ćelija i ko ne bi smeo da je koristi

Soda bikarbona (natrijum bikarbonat) je supstanca koja se nalazi u našem telu, organima i telesnim tečnostima. Stoga nije čudo što se za medicinsku sodu bikarbonu vezuju različiti modeli upotrebe, budući da može da odigra krucijalnu ulogu u nivou baznih kiselina u našem telu.
Soda bikarbona ima širok spektar dejstva: Koje su njene najveće prednosti U razgovoru za eKlinika portal, poznati gastroenterolog profesor dr Vojislav Perišić objašnjava da nedostatak bikarbonata može da izazove niz fizioloških problema, jer je to zapravo isto što i nedostatak ugljen-dioksida. Među prvim negativnim reakcijama su one u našem vaskularnom sistemu, zbog manje količine kiseonika u ćelijama.
– Izuzetnost...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.