Ikardi - 41 dokaz protiv Intera, ko će morati na klupu za svedoke?

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikardi - 41 dokaz protiv Intera, ko će morati na klupu za svedoke?

Videćemo da li je ovo manevar ili ćemo prisustvovati raspletu u sudnici...

Kao što smo rekli, rat između Intera i Ikardi prelazi iz klupskih hodnika na sudove. Argentinac je spremio tužbu, traži da ga vrate u ekipu, kao o i odštetu od milion i po evra za mobing koji je trpeo tokom proteklih meseci.

Udaljen je iz ekipe, pošto mu je oduzeta traka, bez razloga, kako kaže Maurito. On je udaljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i sa poslednjih taktičkih treninga pred meč, što je nova mera pritiska. Izbačen je na insistiranje kluba i iz komunikacije na mrežama među igračima.

Ikardi će navesti primene, njegovi advokati su spremili 41 dokaza, dokumenta, video materijal, a i svi igrači će biti pozvani na klupu za svedoke.

On će se pozvati na slučajeve golmana Puđonija u Kjevu i Albertacija u Veroni koji su bili u sličnim situacijama i dobili slučajeve na sudu.

Inter će se izjasniti da nije kriv, Ikardi nije izbačen iz ekipe, osim na taktičkim treninzima što je pravo trenera koji ne računa na igrača.

Da li je ovo manevar, pritisak Ikardija da Inter spusti cenu, ili će ići do kraja, to možemo samo da pretpostavljamo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.