Završetak radova na upravnoj zgradi zaječarskog stadiona

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Dec.2013, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završetak radova na upravnoj zgradi zaječarskog stadiona

Radovi na izgradnji poslovno-administrativne upravne zgrade na gradskom stadionu u Zaječaru privode se kraju.
Do Nove godine biće potpuno završen ovaj objekat površine 1.500 kvadrata, rekao je predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković, koji je sa gradonačelnikom Velimirom Ognjenovićem obišao radove.
Time će biti zaokružena prva faza rekonstrukcije i modernizacije stadiona, vrednosti 50 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << dinara, dok je vrednost celokupnog projekta 177 miliona dinara.
Na proleće počinje radovi na uređenju ograde, postavljanju tribina i rekonstrukciji atlestke staze.
"Osim završetka velikih infrastrukturnih projekata od vitalnog značaja za grad Zaječar i timočki region kao što su nasipi za odbranu od poplava radiće se na izgradnji saobraćajnica i lokalnih puteva kao i gradskih ulica. Takođe će u 2014. godine biti izdvojeno iz budžeta oko 100 miliona dinara za podsticaj zapošljavanja u privredi i poljoprivredi", naveo je Mirković.
IZVOR KURIR

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Nova apoteka u Zaječaru od 16. decembra

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Dec.2013, 14:17

Apotekarska ustanova "Zaječar" u ponedeljak, 16. decembra, otvara još jedan objekat, kod ambulante pored Osnovne škole "Đura Jakšić".. Kao što sam i najavio, građani će dobiti još jednu apoteku, kako ne bi mnorali da dolaze u centar grada. Apotekarska ustanova "Zaječar" izašla nam je u...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.