Zaječarska gitarijada predstavljena u Hrvatskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječarska gitarijada predstavljena u Hrvatskoj

Program popularnog muzičkog festivala Gitarijada, koji će ovoga leta biti održan u Zaječaru 49. put, predstavljen je na 19. festivalu HGF u Hrvatskoj.

Na finalu HGF demo festivala u Zaboku, jednom od partnerskih festivala zaječarske manifestacije, prezentovan je program 49. Gitarijade, najavljene za termin od 29. jula do 1. avgusta.

Takmičarski deo večeri HGF -a otvorio je bend Epilog, potom su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nastupili Wind Stain, Meant to be, Das Rage, Mr. Albino . Usledio je nastup sastava The Late , finaliste izabranog po glasovima publike.

Za najbolji demo bend proglašen je Mr. Albino iz Zagreba. Na osnovu protokola o partnerstvu HGF -a i Gitarijade, Mr. Albino nastupiće u revijalnom programu predstojećeg festivala u Zaječaru.

U okviru ove saradnje na HGF -u, takođe u revijalnom delu, nastupio je i sveukupni pobednik prošlogodišnje Gitarijade, bend Holographic Human Element .

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.