Zaječarci „spontano“ krenuli put Beograda

Izvor: Danas, 17.Jan.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječarci „spontano“ krenuli put Beograda

Prema rečima pomoćnika gradonačelnika grada Zaječara Milana Stankovića danas je put Beograda krenulo 18 autobusa. Među onima koji su krenuli put prestonice kako bi pozdravili predsednika Putina i predsednika Vučića veliki broj zaposlenih u javnim preduzećima i ustanovama. Članak Zaječarci „spontano“ krenuli put Beograda se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranjanci: Mi smo bar danas slobodan grad u odnosu na Beograd

Izvor: Danas, 17.Jan.2019

Dok se informativni portali u Vranju utrkuju da li je iz ovog grada u Beograd na skup povodom dolaska Vladimira Putina otputovalo manje ili više od hiljadu građana u desetak autobusa koji su pre podne krenuli put prestonice u organizaciji SNS i SPS, obični Vranjanci imaju sasvim običan pogled. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.