Zaječar: Očuh silovao bez milosti?!

Izvor: Večernje novosti, 26.Okt.2012, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječar: Očuh silovao bez milosti?!

PRIPADNICI Policijske uprave iz Zaječara uhapsili su u petak i odredili dvodnevno zadržavanje za Boranina D. M. (50), koji se sumnjiči da je, od proleća do oktobra, u više navrata obljubio svoju četrnaestogodišnju pastorku, sa čijom je majkom, u iznajmljenom stanu, živeo u vanbračnoj zajedinici. Prema nepotvrđenim informacijama, D. M. je koristio svaku priliku kada mu je vanbračna supruga bila na poslu i dodirivao svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pastorku po butinama, grudima.... Devojčici je pretio da će ga zapamtiti ukoliko bilo kome kaže šta se dešava,. Uz to, maloletnici je pričao i da je to što oni rade „potpuno normalno i da tu nema ničeg lošeg“. Majka maloletnice je posumnjala da se nešto dešava, jer joj je dete postalo povučeno, zatvoreno i popustilo je u školi. Nakon nekoliko razgovora, devojčica je majci ispričala sve šta joj je očuh radio. Kazala joj je i da ga se boji i da više ne može da izdrži. Istog dana, iskoristivši to što D. M. nije bio kod kuće, majka i ćerka su pokupile najnužnije stvari i otišli kod jedne prijateljice, koja ih je primila u stan. Majka devojčice je svojoj prijateljici ispričala šta se desilo, nakon čega joj je drugarica kazala da prijavi policiji. Nakon dva dana, majka i ćerka su otišle u Policijsku upravu u Zaječaru, gde je devojčica ispričala šta joj je očuh radio. Policajci su odmah reagovali i priveli D. M., koji je, međutim, na saslušanju negirao sve optužbe, rekavši da njegova nevenčana supruga i pastorka sve izmišljaju. Devojčica je odmah odvedena na ginekološki pregled, gde bi trebalo da se ustanovi i da li je bila silovana. D. M. je, inače, odavno poznat borskoj policiji, budući da je zbog krađa, prevara i nasilničkog ponašanja nekoliko godina proveo iza rešetaka.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaječar: Očuh silovao bez milosti?!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2012, 00:41

Pripadnici Policijske uprave iz Zaječara uhapsili su u petak i odredili dvodnevno zadržavanje za Boranina D. M. (50), koji se sumnjiči da je, od proleća do oktobra, u više navrata obljubio svoju četrnaestogodišnju pastorku, sa čijom je majkom, u iznajmljenom stanu, živeo u vanbračnoj zajedinici...Očuh...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.