Zaječar: Gladna beba raste pod svećom. POMOZITE!

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Dec.2015, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječar: Gladna beba raste pod svećom. POMOZITE!

Ljubiša Stefanović iz mesta Vratarnica kod Zaječara, sa svojom porodicom živi u teškim životnim uslovima. Nemaju posao, žive u urušenoj seoskoj kući. Ne dobijaju nikakvu pomoć, a nedavno su dobili i bebu.
Stefanovićima je kuću u Vratarnici dodelio Centar za socijalni rad, ali smao na korišćenje, bez mogućnosti otuđenja:
– Dali su nam tu kuću, visoka je, krov je od ćeramide. Urušava se. To nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << dodelio Centar za socijalni rad na korišćenje, ali su uslovi toliko loši. Nemamo ni struju,pa sam pre nekoliko dana kupio solarni panel  – kaže za Telegraf Ljubiša Stefanović.
Molili su pomoć sve institucije, ali kao da su svi “zpušili uši” na njihovu tešku situaciju. Dolazilo je čak i do toga da su ih slali u Sekretarijat za izbeglice kako bi dobili privremeni smeštaj. Ali i tamo su im zatvorili vrata, rekavši da oni nisu izbeglice i da im tu nije mesto. 



 

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.