Uhapšeni zbog krijumčarenja 23 migranta

Izvor: Blic, 15.Maj.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog krijumčarenja 23 migranta

Policija je uhapsila četiri osobe osumnjičene za krijumčarenje ljudi preko graničnog prelaza Vrška Čuka ka Zaječaru, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Kako je saopšteno, G.B. (35) iz Ljubovije, kao i V. DJ. (35), D.Ć. (31) i M.Z. (23) iz Lazarevca se sumnjiče da su na putu Vrška Čuka - Zaječar - Boljevac krijumčarili migrante.

Policija je pronašla 23 migranta i oduzela više putničkih vozila, a osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 časova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ČETIRI OSOBE UHAPŠENE ZBOG KRIJUMČARENJA LJUDI: Pronađeno 23 migranta i oduzeto nekoliko vozila

Izvor: Telegraf.rs, 15.Maj.2016

Policija u Zaječaru, na putu Vrška Čuka - Zaječar - Boljevac, uhapsila je G. B. (35) iz Ljubovije  i tri osobe iz Lazarevca -  V. Đ. (35), D. Ć. (31) i M. Z.(23) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi...Tom prilikom, policija je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.