Uhapšena grupa osumnjičena za seriju krađa iz pravoslavnih crkava

Izvor: Bor030.net, 23.Feb.2021, 23:33

Uhapšena grupa osumnjičena za seriju krađa iz pravoslavnih crkava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, u saradnji sa policijskim upravama u Nišu i Prokuplju, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su seriju teških krađa i krađa iz pravoslavnih crkava i, po nalogu nadležnog tužilaštva, uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela. Takođe policija će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u […] The post Uhapšena grupa osumnjičena za seriju krađa iz pravoslavnih crkava appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Prokuplje

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena medicinska sestra iz Kruševca pod sumnjom da je krala lekove

Izvor: Danas, 24.Feb.2021, 15:06

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu i Antikorupcijskim timom Ministarstva zdravlja, uhapsili su bivšu radnicu Opšte bolnice Kruševac L.K, zbog sumnje da je prisvojila lekove.

Nastavak na Danas...

Hapšenje zbog pranja novca u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije, Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su četiri osobe zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela pranje novca i poreska utaja...Policija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.