Uhapšen vozač osumnjičen za pogibiju dve devojke kod Zaječara

Izvor: Blic, 30.Nov.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač osumnjičen za pogibiju dve devojke kod Zaječara

U saobraćajnoj nesreći sinoć oko 18 sati na putu Bor-Zaječar, u blizini zaječarskog sela Nikoličeva, nastradale su putnice "pežoa 406" Danijela Mladenović i Jelena Čolić, dok se vozač tog automobila Božidar Jovanović nalazi u teškom stanju i smešten je u zaječarsku bolnicu. Zaječarska policija uhapsila je vozača Bobana P. iz Bora koji je izazvao ovu saobraćajnu nesreću.

Hirurg Zdravstvenog centra u Zaječaru Milomir Marinković rekao je novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je Božidar Jovanović sa teškim povredama primljen u tu ustanovu, ali da nije životno ugrožen.

Uhapšeni vozač kombija u nesreći je lakše povređen.

Do nesreće je došlo kada je kombi "ford tranzit" Duvanske industrije Niš, kojom je upravljao Boban P. iz za sada nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno udario u "pežo 406" koji je dolazio iz suprotnog smera.

Očevici su rekli novinarima da od siline udara automobil marke "pežo" ne može da se prepozna.

Novu saobraćajnicu Bor - Zaječar, koja je puštena u saobraćaj pre nekoliko godina, odlikuje dobra preglednost i kvalitetan asfalt, ali zbog dugih pravaca i tri trake, vozači često voze brzinom većom od propisane.

Do sada je zbog loše obeležene raskrsnice ka skretanju za Negotin i Zaječar, život izgubilo troje Beograđana.

O uzroku nesreće saznaće se nakon istrage koja je u toku.

Povezane vesti: Troje mrtvih, petoro povređenih u saobraćajnoj nesreći kod Vršca Dečak poginuo u udesu, sedmoro povređenih U sudaru u Zambiji poginulo 18 osoba Poginulo dvoje mladih u sudaru kod Leskovca Sahranjena kragujevačka gimnazijalka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.