U Zaječaru 90 novozaraženih, četiri osobe preminule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2022, 15:15

U Zaječaru 90 novozaraženih, četiri osobe preminule

U Zaječaru je u poslednja 24 časa, na osnovu 255 obrađenih uzoraka, registrovano 90 novozaraženih virusom kovid-19, dok su četiri osobe preminule od posledica tog virusa.

Kako je objavljeno na gradskom sajtu, od ukupnog broja novozaraženih 47 su ženskog, a 43 muškog pola, starosti od jedne do 84 godina.

Broj hospitalizovanih pacijenata inficiranih virusom kovid-19, na oba odeljenja (Infektivnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i OPNL) je 61, od kojih je 33 na kiseoničkoj potpori.

Do juče je, na teritoriji Zaječara, dato 62.266 doza vakcina („Fajzer“, „Sinofarm“, „Sputnjik V“ i „AstraZeneka“), od čega je 24.741 građana primilo prvu dozu vakcine, 23.633 građana drugu, dok je treću dozu primilo 13.892 građana

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.