Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Zaječara

Izvor: Radio 021, 14.Jan.2018, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Zaječara

Tri osobe iz zaječarskog sela Grljan su poginule, a jedna je teško povređena, u saobraćajnog nesreći koja se dogodila na mostu u selu Salaša kod Zaječara.

Nastradali su Z. A. (55), njegova majka D. A. i sin I. A. (22). Otac i sin su poginuli na licu mesta, dok je D. A. podlegla povreda u zaječarskoj bolnici.

Kako prenose Novosti, nezavnično, do tragedije je došlo kada se na mostu "opel kadet", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u kome je bila tročlana porodica, direktno sudario sa kombijem brze pošte.

Vozač kombija je zadobio teške povrede i nalazi se u zaječarskoj bolnici, a policija ne saopštava kako je došlo do tragedije.

Nezvanično se saznaje da je otac upravljao "opelom", ali da je proklizao na mostu i direktno se sudario sa vozilom brze pošte. U tom trenutku, na "kadet" je naleteo i kombi, koji se zakucao u zadnji deo auto i bukvalno ga speljskao.

Autor: Novosti

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.