Kod Zaječara poginula tročlana porodica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2018, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Zaječara poginula tročlana porodica

Tročlana porodica iz zaječarskog sela Grljan, otac Z. A. (55), njegov sin I. A. (22), kao i majka Z. A, D. A. (73) poginuli su večeras u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na mostu kod zaječarskog sela Salaš, prenose beogradski mediji.

Na licu mesta poginuli su otac i sin, dok je D. A. povredama podlegla u Zdravstvenom centru u Zaječaru.

Kako prenose Novosti, nezvanično je do tragedije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << došlo kada se "opel kadet", u kome je bila tročlana porodica, direktno sudario sa kombijem brze pošte, ali nije poznato kako je došlo do nesreće.

Vozači kombija su povređeni, ali su van životne opasnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Zaječara

Izvor: Radio 021, 14.Jan.2018

Tri osobe iz zaječarskog sela Grljan su poginule, a jedna je teško povređena, u saobraćajnog nesreći koja se dogodila na mostu u selu Salaša kod Zaječara...Nastradali su Z. A. (55), njegova majka D. A. i sin I. A. (22). Otac i sin su poginuli na licu mesta, dok je D. A. podlegla povreda u zaječarskoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.