Izvor: BalkanRock.com, 18.Maj.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Cult, Riblja Čorba i Bajaga u revijalnom delu Gitarijade

Riblja Čorba

Najdugovečniji rok festival na Balkanu, Zaječarska gitarijada, objavio je listu headlinera koji će od 29. juna do 01. jula nastupati na ovoj manifestaciji.

Pored benda The Cult, koji je najavljen za 30. jun, na pres konferenciji održanoj u Beogradu, najavljeno je i da će 29. juna kao headlineri nastupiti domaći sastavi Riblja Čorba i Bajaga i Instruktori.  Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << rečima organizatora, ovo će biti po prvi put da ova dva domaća benda dele binu.

Pre headlinera drugog dana festivala, benda The Cult, nastupiće Hadži Prodane

Duše, prošlogodišnji pobednici Gitarijade. Headlineri trećeg dana tj. 01. jula biće naknadno objavljeni, jer se čeka potvrda još jednog stranog benda koji je po standardima rokerske publike.

Čelnici Gitarijade su posebno naglasili da žele da daju šansu novim i mladim bendovima, koji će

moći da se kvalifikuju putem takmičenja na Mini Gitarijadama. Prva Mini Gitarijada održava se

19. maja u Novom Pazaru, a kao zvezde večeri nastupiće Neverne Bebe, čiji je frontmen Milan

Đurđević promoter Mini Gitarijada. Pored Novog Pazara, iste će biti održane i u još 15 gradova –

od Zrenjanina do Kosovske Mitrovice.

Gitarijada je i ove godine odlučila da kamp za fanove bude besplatan, dok su hoteli u ovom gradu i okolini rasprodali sve svoje kapacitete odmah nakon The Cultove najave da će nastupiti na ovom uglednom festivalu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvog dana Zaječarske Gitarijade binu ravnopravno dele Riblja Čorba i Bajaga i Instruktori!

Izvor: Story, 18.Maj.2017

Najveći i najdugovečniji rock festival na Balkanu, Zaječarska Gitarijada, objavio je listu headlinera za ovu godinu! Prvog dana, 29. juna 2017, binu ravnopravno dele Riblja Čorba i Bajaga i Instruktori, što se nikada do sada nije desilo u Srbiji.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.