TRAGEDIJA KOD NEGOTINA! Crno jutro u Srbiji: Vozač sleteo sa puta pa se prevrnuo na krov, poginuo na mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 09:08

TRAGEDIJA KOD NEGOTINA! Crno jutro u Srbiji: Vozač sleteo sa puta pa se prevrnuo na krov, poginuo na mestu

Vozač automobila marke "fijat" poginuo je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila kod Negotina kada je sleteo s puta, pa se prevrnuo na krov.

Kako se nezvanično saznaje, stravična saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 6 sati na putu od Zaječara ka Negotinu kod sela Sikole.

- Vozač je sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Obaveštena je policija i Hitna pomoć koja je nažalost samo mogla da konstatuje smrt vozača. Sumnja se da je uzrok nesreće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neprilagođena brzina kretanja, a možda je čoveku i pozlilo - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je scena bila strašna.

- Video sam samo prevrnut automobil i čuo da je vozač preminuo. Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako je došlo do tragedije. U trenutku dok sam bio tamo nije se znalo ni ko je nastradao kao ni koliko ima godina - rekao je sagovornik koji je prolazio putem sa kog je automobil sleteo.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Automobil završio na krovu! Poginuo vozač kod Negotina

Izvor: 24sedam.rs, 05.Jul.2023

Nesreća dogodila se jutros oko 6 sati na putu od Zaječara ka Negotinu kod sela Sikole

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.