Svečano otvoren renovirani teren u Bajinoj Bašti

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano otvoren renovirani teren u Bajinoj Bašti

U varošici ispod obronaka Tare obeležen mali jubilej – kompanija Mozzart u saradnji sa STC Bajina Bašta obnovila 30. po redu igralište u akciji „Sto terena za jednu igru“

Nakon Zaječara koji je prošle nedelje dobio renovirani teren „Boban Marjanović“, društveno odgovorna akcija kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“ nastavljena je u Bajinoj Bašti, gde je danas svečano otvoreno još jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << košarkaško igralište. Zahvaljujući saradnji STC Bajina Bašta i kompanije Mozzart ova varošica na desnoj obali Drine dobila je novo mesto za druženje i sticanje novih prijateljstava, mesto na kome će možda stasati budući asovi naše košarke.

Ovaj teren je početak šire rekonstrukcije u okviru sportskog centra Braća Milutinović, koju sprovodi STC Bajina Bašta. Imali smo veliki broj zahteva za obnovu ovog terena, hvala kompaniji Mozzart na pomoći u realizaciji obnove. Teren je bio u jako lošem stanju, a nakon obnove sigurno mogu da kažem da je jedan od najlepših u Srbiji“, rekao je Siniša Spasojević ispred STC Bajina Bašta.

Kompanija Mozzart obnavlja terene širom Srbije u cilju promocije sporta, rekreacije i jačanja timskog duha.

„Kompanija Mozzart u skladu sa svojim mogućnostima nastavlja sa obnovom terena u cilju stvaranja novih asova koji će nastaviti dugu seriju odličnih rezultata naših košarkaša“, rekla je Vida Savić, predstavnica kompanije Mozzart.

Ovo je 30. po redu teren obnovljen u okviru velike Mozzartove akcije, koju su do sada podržala brojna poznata košarkaška imena. Neki od obnovljenih terena poneli su upravo njihova imena, kao što su Dejan Bodiroga u Zrenjaninu, Svetislav Pešić u Pirotu, Nikola Peković u Prijepolju, Darko Miličić u Feketiću, Marina Marković u Kovinu, Marko Cvetković u Nišu, Milenko Tepić u Obrenovcu, Boban Marjanović u Zaječaru i drugi. Snimanjem spota u kojem svedoče o svojim košarkaškim počecima na malim terenima podršku akciji su pružili i reprezentativci Srbije, Nikola Kalinić, Marko Simonović i Bogdan Bogdanović.

Nakon Prijepolja, Pirota, Zrenjanina, Kragujevca, Kruševca, Mačvanske Mitrovice, Velike Drenove, Feketića, Vrnjačke Banje, Šapca, Valjeva, Pribojske banje, Preševa, Kovina, Rume, Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Obrenovca, Raške, Bačke Palanke i Zaječara, kompanija Mozzart je uskoro najavila i nove obnove terena, a svi zainteresovani mogu da predlože svoj teren na sajtu www.deotvogzivota.com.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.