Sutra počinje zaječarska Gitarijada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2017, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra počinje zaječarska Gitarijada

Tradicionala zaječarska Gitarijada počeće sutra na Kraljevici, a u revijalnom delu prve večeri sviraće "Riblja čorba", "Bajaga i Instruktori" i "Psihobilje", najavili su organizatori.

Voditelj programa prve večeri 51.Gitarijade biće Ivan Jevtović, a druge dve večeri Dejan Cukić.

U takmičarskom programu predstaviće se prve i druge večeri po 10 demobendova, od kojih će 1. jula biti izabran najbolji.

Prvi put u Srbiji iste večeri sviraće "Bajaga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Instruktori" i "Riblja čorba", dok će 30. juna publika imati priliku da čuje slavni britanski bend "The Cult" koji u Zaječar dolazi u okviru turneje na kojoj promoviše aktuelni album "Hidden City".

Druge večeri Gitarijade sviraće i njeni prošlogodišnji pobednici "Hadži prodane duše", kao i Dejan Cukić i "Spori ritam bend".

Hedlajner poslednje večeri Gitarijade biće škotski bend "Nazareth", a tu su i "Generacija 5" i zaječarski sastav "Huti Ota Tre".

Organizator je obezbedio i besplatan rok kamp za fanove, "All Night After Party" i niz pratećih manifestacija u Zaječaru.

Za ovogodišnju Gitarijadu, prema navodima organizatora, vlada veliko interesovanje publike iz zemlje i regiona, posebno za nastup benda "The Cult".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaječarska “Gitarijada” od 29. juna do 1. jula, besplatan prevoz iz Bora

Izvor: Bor030.net, 28.Jun.2017

Najdugovečnija rok manifestacija u ovom delu sveta – zaječarska “Gitarijada” ove godine biće održana od 29. juna do 1. jula na stadionu fudbalskog kluba “Timok” na Kraljevici. U revijalnom delu programa nastupiće “Riblja čorba”, Bajaga i “Instruktori”, “Psihobilje”, prošlogodišnji...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.