Sudar kamiona i automobila, pet osoba povrđeno među kojima i trudnica

Izvor: Bor030.net, 13.Dec.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kamiona i automobila, pet osoba povrđeno među kojima i trudnica

Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 11 sati dogodila na obilaznici u Zaječaru, kada su se sudarili putnički automobil i kamion, javlja RTV Best.

Teže telesne povrede zadobila su tri lica lica među kojima i jedna trudnica dok su lakše povređene dve osobe. Medicinska pomoć povređenima je pružena u zaječarskoj bolnici, a svi povređeni primljeni su u svesnom stanju.

Do nezgode je došlo oko 11 sati, kada su se sudarili putnički automobil i kamion na negotinskom putu.

Uviđaj su izvršili pripadnici saobraćajne policije, a uzrok nezgode će tek biti utvrđen.

(RTV Best / Bor030)
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Pet osoba lakše povredjeno u saobraćajnim nezgodama

Izvor: Beta, 14.Dec.2015, 08:58

U saobraćajnim nezgodama koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, pet osoba je lakše povredjeno, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.Macura je agenciji Beta rekla da se do sedam sati dogodilo pet saobraćajnih nezgoda."U udesu koji se u 23.54 dogodio koda Arene povredjene su dve osobe....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.