Službenica Komercijalne banke ukrala 200.000 evra!

Izvor: Večernje novosti, 05.Dec.2013, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Službenica Komercijalne banke ukrala 200.000 evra!

KNjAŽEVAC – Zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj i oštetila banku za najmanje 200 hiljada evra, policijski službenici iz Zaječara lišili su u četvrtak slobode M.N. (53), službenicu Komercijalne banke u Knjaževcu.Po našim saznanjima, policija je do sada ustanovila da je M.N. prisvojila 200 hiljada evra, mada se sumnja da je ta suma daleko veća. Pominje se čak da je ona Komercijalnu banku oštetila za više >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od 400 hiljada evropskih novčanica.Naše informacije kazuju da je policija proverila poslovanje M.N. U poslednje dve godine i da je došla do sume od 200 hiljada evra, ali je gotovo izvesno da je šteta daleko veća, jer tek treba da se proveri njen rad pre 2011.Po saznanjima ''Novosti'', M.N., koja je bila šef smene i koordinator šalteru Komercijalne banke, novac je podizala na nekoliko načina. Po prvom, sa naloga za uplatu, falsifikujući potpise kolega, podizala je novac. Takođe, sumnja se da je pare krala i tako što ih je, jednostavno, podizala sa štednih deviznih knjižica ove finansijske ustanove.Protiv M.N. je podneta prijava i određen joj je pritvor od 48 sati.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Službenica banke ukrala 200.000 €?

Izvor: B92, 05.Dec.2013

Zaječar -- Zaječarska policija uhapsila M. N. (52) iz Knjaževca pod sumnjom da je kao službenica oštetila banku u kojoj je radila za najmanje 200.000 evra...Kako pišu Novosti, policija je do sada ustanovila da je M.N. prisvojila 200 hiljada evra, mada se sumnja da je ta suma daleko veća...Pominje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.