Slika dana: ZELENI SE ZELENA PIJACA

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Apr.2024, 04:31

Slika dana: ZELENI SE ZELENA PIJACA

Ovo je Zelena pijaca u Zaječaru, slična je ostalim zelenim trgovinama širom Srbije, ali ne bi se reklo da ima i bitnijih sličnosti sa ostalim pijacama u ove dane. Na primer: vezica crnog ili belog luka je 30, ljute papričice – 20 i 25 dinara po komadu, krastavci 100 do 130, kupus 100, paradajiz 250 do 300, mladi krompir 300 dinara kilogram. Tu je i dosta zeljastih biljaka, rasada.
Zaječarska pijaca je uobičajeno lepo snabdevena, i kao po pravilu, jeftinija je od borske koja je, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << od juče, preplavljena preprodavcima. Kvalitet, prevashodno zeleniša, nije za potcenjivanje. I snabdevenost supermarketa i piljarnica je odgovarajući, s tim što se cene menjaju i tokom jednog dana.
Članak Slika dana: ZELENI SE ZELENA PIJACA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Zelena salata iz Leskovca najprodavanija na beogradskim pijacama: Od voća najviše se traže jagode, kilo do 400 dinara, evo i ostalih cena

Izvor: Blic, 16.Apr.2024

Na „Veletržnici Beograd” zabeležen je veći promet robe za 10 odsto u odnosu na prethodnu nedelju. Sve više je aktuelno mlado povrće. Najveći obim trgovanja ostvaren je prodajom zelene salate koja stiže iz Leskovca. Tri puta je veći promet kupusa. U ovom periodu aktuelan je mladi kupus koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.