Izvor: TimockeVesti.net, 13.Maj.2023, 05:41

Slika dana: ZAJEČAR, ULICA KRFSKA, ALO TAKSI

Ulica Krfska u centru Zaječara, s naličja hotela Srbija ili ispod Pešićevog spomenika, u blizini Zelene pijace, od nedavno je i sastajalište taksista. Na našoj fotografiji, vidi se dugačak red taksi vozila uvek spremnih za prevoz putnika. U toj ulici još je trgovina Ideja, Akademija Oxvord, knjižara Milenijum, DDOR Novi Sad, pekara, ambulanta Doma zdravlja, Maxi supermarket…
Zaječar je i jedan od naših gradova koji je imena više ulica posvetio zaslužnim pojedincima i događajima, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << kao i mestima (kao što je ostrvo Krf u Grčkoj) iz Prvog svetskog rata. Jedna od najlepših ulica u centru grada nosi naziv po francuskom generalu Gambeti, oslobodiocu Zaječara i Timočke Krajine 1918.
Članak Slika dana: ZAJEČAR, ULICA KRFSKA, ALO TAKSI se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Grčka

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.