Sin ubio majku

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2012, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin ubio majku

ZAJEČAR - I. O. (49) iz Zaječara uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju majku R. O. (77).

I. O. se sumnjiči da je sinoć u porodičnoj kući svojih roditelja u selu Zagrađe ubio majku kuhinjskim nožem. Prema podacima policije, on je za nožem posegnuo nakon kraće porodične svađe.

"Ubio ju je tako što joj je kuhinjskim nožem naneo ubodnu ranu u predelu grudnog koša. Od zadobijenih povreda R. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << O. je preminula na licu mesta", navela je policija.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Višeg suda i javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru. Pre tri dana, u Boru je na isti načn skončao Zoran Stojanovski (34) koga je otac Dimitrija nakon svađe ubo nožem u grudi.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

PORODIČNA SVAĐA: Ubio majku kuhinjskim nožem!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Okt.2012

I. O. (49) iz Zaječara naneo je majci ubodnu ranu u predelu grudnog koša i ona je od zadobijenih rana preminula na licu mesta

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.