STANOVI U BORU I ZAJEČARU OPET MEĐU NAJJEFTINIJIM. BOR IMAO I NAJVEĆE, REKORDNO POSKUPLJENJE!

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Apr.2023, 05:50

STANOVI U BORU I ZAJEČARU OPET MEĐU NAJJEFTINIJIM. BOR IMAO I NAJVEĆE, REKORDNO POSKUPLJENJE!

Bor – Zaječar, 5. april – Prema najnovijim podacima Republičkog geodetskog zavoda, njjeftinija starogradnja je u Prokuplju – 465 evra kvadrat, sledi Bor 503, pa Zaječar 517 i Kikinda 592 evra. U novogradnji kvadrat stana u Zajačeru je 532, Prokuplju >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << 637, Leskovcu 827 i Somboru 837 evra.
Zanimljivo je da je rekorder u poskupljenju stanova u prošloj, 2022. godini, – Bor sa 42 odsto. U gradu bakra je pre dve godine, 2021., kvadrat stana u staroj gradnji mogo je da se kupi i za 300 evra.
Zaječar – Foto: Borske Narodne Na primer, ovo poskupljenje je prethodne godine u Smederevu iznosilo 26, Novom Sadu 25, Šapcu 23 odsto. Pad cene zabeležen je u to vreme jedino u Zaječaru i to u novogradnji – 14 odsto.
Stručnjaci procenjuju da će cene stanova i kuća ove godine stagnirati, mada česta poskupljenja, pre svega životnih namirnica i inflacija mogu da poremete ove progznoze.
Članak STANOVI U BORU I ZAJEČARU OPET MEĐU NAJJEFTINIJIM. BOR IMAO I NAJVEĆE, REKORDNO POSKUPLJENJE! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.