SKANDAL: Bugarin izvadio penis pred srpskom decom!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2014, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Bugarin izvadio penis pred srpskom decom!

Saslušanjem je utvrđeno da je reč o čoveku koji je letos u sred bela dana prišao devojčici od devet godina u Zaječaru, izvadio penis i rekao joj: "Dođi da pomaziš kobasicu"

R.G.F. (25), iz grada Lom u Bugarskoj, uhapšen je večeras u Zaječaru jer je napao i pokušao da obljubi dve devojčice, stare po devet godina, koje su se iz škole >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vraćale kući.

Bugarin je prišao devojčicama, zagrlio ih i kazao im da se ne boje, jer im on neće ništa uraditi, već će im samo biti lepo. Dok je decu gurao u mračnu ulicu, jednu od devojčica je pustio i uhvatio je za zadnjicu, što je ona iskoristila i pobegla. U tom trenutku, i druga devojčica se otrgla i pobegla u susednu prodavnicu, odakle je odmah pozvana policija koja je R.G.F. ubrzo uhapsila.

Saslušanjem je utvrđeno da je reč o čoveku koji je letos prišao devojčici od devet godina u Zaječaru, dok joj je majka bila u prodavnici. Tada je, u sred bela dana, pred detetom izvadio penis i rekao joj: “Dođi da pomaziš kobasicu“. Devojčica je vrisnula, a napadač je uspeo da pobegne u Bugarsku, odakle je ponovo nedavno došao u Srbiju.

R.G.F. je određen pritvor do 30 dana i podneta mu je prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji.

(G.S.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.