Izvor: RTV 5, 17.Jun.2012, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ribolovački kup "Nais 2012" (video)

Pecanje na plovak- disciplina u kojoj se kod pešačkog mosta na Nišavi takmičilo 36 ribolovaca u 12 ekipa. Ukupni pobednik je ekipa Timok iz Svrljiga.
"Imali smo sreće da izvučemo meso broj jedan, i sva trojica smo to maksimalno iskoristili, ali je borba za prvo mesto bila teška.", kaže Milan Marković iz riblolovačkog udruženja "Timok".
Nikola Petrović iz svrljiške ekipe bio je najbolji pojedniačni pecaroš:
"Danas sam upecao najviše, osvojio sam 1080 gram-poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << i dobio specijalnu nagradu, novi štap."
Ovogdišnje takmičenje u pecanju je osmo po redu, a uz one iz Aleksinca, Zaječara, Niša, Svrljiga, i drugih gradova Srbije, na Nišavi su plutali plovci i dve ekipe iz Makedonije.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.