Pucao u sebe pred sinom

Izvor: Blic, 07.Mar.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao u sebe pred sinom

Kuća u kojoj se ubio Spasoje M.

BEOGRAD, ZAJEČAR - Spasoje M. (49) iz Batajnice ubio se juče u 10 sati pred sinom pucajući sebi u usta. Veče pre toga, u Zaječaru, službenica zaječarske policije Suzana Đ. nađena je obešena o šal na stubu ograde pored stepeništa kuće.



Spasoje se ubio u 10 sati u dnevnoj sobi. Pucao je sebi u usta nakon kraćeg razgovora sa sinom Bojanom (21). Obojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su sedela sa stolom, a onda je odjeknuo hitac.

Spasoje je, kažu komšije, devedesetih godina bio na ratištu, ali nije imao psihičke probleme. Pištolj je bio u njegovom vlasništvu iako je najpre postojala sumnja da se ubio službenim pištoljem svog sina, koji radi kao policajac.

- Bio je miran i povučen čovek. Nikada nismo imali problema ni sa njim, ni sa njegovom porodicom. Školovao je troje dece, a pre nekoliko godina napustio je „Galeniku” posle operacije kičme. Viđali smo ga poslednjih dana, nikome se nije žalio da ima probleme - kažu komšije.

Policija je obavila uviđaj u kući u kojoj se dogodilo samoubistvo, a telo Spasoja M. je poslato na obdukciju.

Prethodno veče, oko 20 sati, Suzana Đ., službenica Policijske uprave Zaječar, nađena je mrtva u kući u kojoj je živela sa roditeljima. Telo devojke našao je njen mladić, Vladimir Jelenković, saobraćajac, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć. Nakon bezuspešne reanimacije, lekari su mogli samo da konstatuju smrt, a telo devojke poslato je na obdukciju. Njena porodica je u šoku i neverici.

- Suzanin otac takođe radi u Policijskoj upravi Zaječar kao kriminalistički inspektor. Svi smo u šoku. Suzana je bila divna devojka, radila je kao referent za prekršaje i nije imala zaduženo oružje. Na dan ubistva video sam je u našoj menzi kao uostalom i svakog radnog dana. Ništa nije ukazivalo na to da postoji bilo šta što bi je navelo na samoubistvo. Nikome nije jasno zašto se Suzana odlučila na taj korak, nije ostavila oproštajnu poruku - kažu Suzanine kolege.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.