Psu odsečena glava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2010, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psu odsečena glava

ZAJEČAR -

Psu koga je čuvala meštanka sela Rgotine kod Zaječara Slađana Krstić danas je odsečena glava.

Slađana Krstić rekla je novinarima da je obezglavljeno telo psa pronašla jutros na ulazu u komšijsko dvorište.

Dodala je da je na telu psa, koji se odazivao na ime Miško, bilo mnogo vidljivih rana.

Na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na kojem je pronađen pas bili su policajci i kriminalistički tehničari, a veterinarska inspekcija naložila je obdukciju tela ubijene životinje.

"Sumnja se da je psu odsečena glava. Ovakav prizor još nisam videla u svojoj dosadašnjoj praksi", rekla je veterinarska inspektorka Azra Prodanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Psu odsečena glava

Izvor: B92, 22.Avg.2010

Zaječar -- Slađana Krstić iz sela Rgotina kod Zaječara pronašla je u dvorištu komšija izmasakrirano telo svog psa bez glave, o kojem je proteklih godinu dana brinula...Na lice mesta izašla je policija, kriminalistički tehničari i veterinarska inspekcija koja je naložila obdukciju tela psa...Posle...

Nastavak na B92...

Psu odsečena glava

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2010

Psu koga je čuvala meštanka sela Rgotine kod Zaječara Slađana Krstić danas je odsečena glava...Slađana Krstić je rekla novinarima da je obezglavljeno telo psa pronašla jutros na ulazu u komšijsko dvorište. Dodala je da je na telu psa, koji se odazivao na ime Miško, bilo mnogo vidljivih rana...Na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zaječar: Psu odsečena glava

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2010

Slađana Krstić, iz zaječarskog sela Rgotina šokirana kada je zatekla stravičan prizor - njen mezimac je ležao bez glave i sa mnogobrojnim povredama po telu!

Nastavak na Večernje novosti...

Psa brutalno pretukao, pa mu odrubio glavu

Izvor: Blic, 23.Avg.2010, 01:05

Zaječar - Kada je Slađana Krstić iz zaječarskog sela Rgotina juče ujutru provirila u dvorište svojih prvih komšija, umalo se nije srušila od stravičnog prizora koji je ugledala. Na betonu je spazila obezglavljeno telo svog psa mešanca Miška...- Još ne mogu da verujem da je neko mogao tako...

Nastavak na Blic...

Morbidno: Pas brutalno pretučen i odsječena mu sjekirom glava!

Izvor: Cafe.ba, 23.Avg.2010

Slađana Krstić, iz zaječarskog sela Rgotina, koja je posljednjih godinu dana čuvala psa mješanca Miška, bila je šokirana kada je u dvorištu svojih prvih komšija zatekla stravičan prizor - njen mezimac je ležao bez glave i sa mnogobrojnim povredama po tijelu!

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.