Pronađeno telo nestale devojke: Zadavljena pa bačena u vodu, osumnjičeni priznao ubistvo

Izvor: NaDlanu.com, 11.Dec.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo nestale devojke: Zadavljena pa bačena u vodu, osumnjičeni priznao ubistvo

Telo Dragane Ćirić (18), učenice četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru, nađeno je kod brane za navodnjavanje iznada sela Salaš

Dragana Ćirić (18), učenica četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru, čiji je nestanak prijavljen pre nekoliko dana nađena je mrtva! Telo ubijene devojke otkriveno je kasno sić, a >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << za ubistvo se sumjiči Čedomir Đurić (66) .

Kako javlja novinar “Novosti”, mrtva srednjoškolka nađena je kod brane za navodnjavanje iznada sela Salaš, na teško dostupnom putu. Prema prvim i za sada nezvaničnim informacijama, devojka je prvo zadavljena, pa bačena u vodu. Za sada se ne zna da li je bilo seksualnog zlostavljanja.

Nestanak devojke prijavljen je 8. decembra.

Kako prenosi Blic, osumnjičeni je priznao ubistvo jer je kako kaže bio zaljubljen u nju a ona ga je odbila.

Izvor: Novosti

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Zaječar: Muškarac devojku ubio od batina, pa njeno telo bacio u vodu!

Izvor: Večernje novosti, 11.Dec.2014

DRAGANA Ćirić (18), učenica četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru, čiji je nestanak prijavljen pre nekoliko dana nađena je mrtva! Telo devojke otkriveno je u četvrtak rano ujutru, iza ponoći, a ubistvo je na saslušanju priznao Dragan Đurić (66) iz Zaječara. Mrtva srednjoškolka...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.