Proglašena vanredna situacija u Zaječaru

Izvor: Bor030.net, 17.Jul.2020, 15:49

Proglašena vanredna situacija u Zaječaru

Na predlog gradskog Štaba za vanredne situacije, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić proglasio je danas vanrednu situaciju na teritoriji grada zbog nastanka elementarne nepogode širenjem epidemije zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2. Štab za vanredne situacija grada Zaječara doneo niz restriktivnih mera i naredbi koje će od subote, 18. jula stupiti na snagu. Prema najnovijim informacijama […] The post Proglašena vanredna situacija u Zaječaru appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanredna situacija zbog porasta obolelih od korone u JOŠ DVA GRADA U SRBIJI

Izvor: Blic, 17.Jul.2020

U Zaječaru danas je proglašena vanredna situacija s obzirom da je procenat pozitivnih na Covid – 19 u odnosu na broj pristiglih rezultata oko 40 odsto, a očekuju se rezultati za još 170 testiranih građana.

Nastavak na Blic...

"ZARAZILI SE NA RAFTINGU, PA PROŠIRILI VIRUS NA SVOJE PORODICE" Još jedan grad u Srbji uveo vanrednu situaciju

Izvor: Blic, 18.Jul.2020, 14:05

Na teritoriji grada Bora proglašena je danas vanredna situacija, na osnovu predloga Stručno-operativnog tima Štaba za vanredne situacije i Zavoda za javno zdravlje "Timok", zbog nepovoljne i nesigurne epidemiloške situacije s obzirom da je trenutno 24 osoba pozitivno na Covid-19. U prethodnom periodu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.