Pretio komšijama lovačkom puškom, pa policiju gađao flašama: Uhapšen muškarac u Zaječaru

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2020, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio komšijama lovačkom puškom, pa policiju gađao flašama: Uhapšen muškarac u Zaječaru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su S.R. (49) iz ovog grada ZAJEČAR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su S.R. (49) iz ovog grada koji je, najpre, lovačkom puškom, ispred zgrade u kojoj živi, pretio komšijama, da bi se, nakon toga, popeo na svoju terasu, i staklenim flašama gađao policajce, koji su došli po prijavi građana.Policiajci >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su uspeli da savladaju S.R.. Njemu je, zbog sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, ugrožavanje sigurnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, određen pritvor do 48 sati.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

“Patrolirao” ispred kuće sa lovačkom puškom, pa gađao policiju staklenim flašama

Izvor: Bor030.net, 31.Mar.2020, 11:15

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su S.R. (49) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, ugrožavanje sigurnosti i napad na službeno lice u vršenju...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.