Izvor: BalkanRock.com, 30.Jun.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati takmičarski bendovi Zaječarske gitarijade

HiQulus

Od 223 validnih prijava na konkurs Gitarijade, u Zaječaru će se od 29. jula do 1. avgusta takmičiti 12 bendova, saopštili su organizatori.

Selekciona komisija 49. Gitarijade u sastavu: Branimir Lokner (predsednik), Nenad Kuzmić, (član), Dragiša Radulović (član), Igor Polak (član), i Marko Ranđelović (član) konstantovala je da je na Konkurs za učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << demo bendova na 49. Gitarijadi u Zaječaru prispele ukupno 233 validne prijave iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bugarske u skladu sa propozicijama.

Za učešće u takmičarskom programu 49. Gitarijade, po odluci selekcione komisije kvalifikovali su se sledeći bendovi:

Od ponoći je pokrenuto i online glasanje za izbor još dva benda koji će se kvalifikovati u završni program Festivala na osnovu glasova publike. Glasanje se obavlja preko oficijalnog sajta Gitarijade – www.gitarijada.org i traje do 9. jula 2015. godine u ponoć.

Nagrade 49. Gitarijade:

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Komisija odabrala bendove koji će se takmičiti na Gitarijadi

Izvor: Bor030.net, 30.Jun.2015

Gitarijada je ponovo nadmašila rekorde u prijavama mladih bendova na Konkurs Gitarijade, što potvrđuje činjenicu da nastup na najdugovečnijoj rock manifestaciji mladim, neafirmisanim bendovima predstavlja veliki izazov...Selekciona komisija 49. Gitarijade u sastavu: Branimir Lokner (predsednik),...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.