Izvor: Blic, 10.Feb.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potreban oprez zbog vlažnih kolovoza

Na teritoriji Srbiji današnje popodne je vetrovito i oblačno, kiša pada na području Zaječara, Niša, Chuprije, Smederevske Palanke, Velikog Gradišta, Sjenice, Požege, Kraljeva, Negotina, Valjeva i Kragujevca, tako da vozači moraju da pripaze na mokre kolovoze.

Sneg pada na Zlatiboru i Crnom Vrhu, te je posedovanje zimske opreme neophodno na prilazima tim planinama, ali i na prilazima ostalim zimskim turističkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << centrima, jer snega ima još uvek u raskvašenom stanju na kolovozima u višim planinskim predelima, saopstio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

U Beogradu vetrovito, u pojedinim delovima grada povremeno slaba kiša.

AMS S savetuje vozačima da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajne propise.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.