Posao za 220 mladih Zaječaraca

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Jan.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posao za 220 mladih Zaječaraca

Na osnovu ugovora koje je Centar za radno angažovanje mladih sklopio sa poslodavcima iz javnog i privatnog sektora, tromesečnu šansu da rade i i steknu praktična znanja dobilo je 220 mladih Zaječaraca.
-Drago mi je da je grad Zaječar prepozano vaše potrebe, a to su potebe za rad i za samostalan život. Već sam najavio da će se od 1.maja u Zaječaru upošljavati i mladi i stariji, kao i da će strategijom do >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << 2016.godine broj nezaposlenih biti smanjen za 15 odsto, a do 2018.godine prepolovljen - izjavio je predsednik Skupštine grada Saša Mirković na potpisivanju ugovora o radnom angažovanju mladih.
Hoće li poslodavci po isteku ugovora omogućiti ovim mladim ljudima da zasnuju stalni radni odnos zavisiće od ličnog zalaganja mladih.
(Telegraf.rs)

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.