Pokazna vežba izviđačkog Odreda Đorđe Simeonović Zaječar

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Nov.2012, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokazna vežba izviđačkog Odreda "Đorđe Simeonović" Zaječar

Juče su na zaječarskom skveru izviđači Odreda ‘’Đorđe Simeonović’’ održali pokaznu vežbu. Bio je to deo njihovih aktivnosti. Signalizacija, vezivanje čvorova, ali i prigodna izložba u povodu 85 godišnjice izviđaštva u Srbiji i 56 godina postojanja i uspešnog rada ovog odreda koji je proneo ime grada u zemlji i inostranstvu. Veliki sto koji je bio postavljen na Trgu oslobođenja u centru Zaječara bio je premali da na njega stanu svi pehari, nagrade i priznanja koje su stekli zaječarski izviđači kroz višedecenijsko trajanje.
Nakon Skvera izviđači su na Kraljevici izveli vežbu u potrazi za blagom u okviru koje su morali da pokažu umeće i stečeno izviđačko znanje i sve veštine koje to podrazumeva kako bi blago bilo pronađeno.
Izvor: TV Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.