Po 4. put u sezoni Naisa savladala Zaječar

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po 4. put u sezoni Naisa savladala Zaječar

U 6. kolu plej-ofa rukometašice Naise zabeležile su ubedljivu pobedu u gostima, a ovog puta rival im je bila “stalna mušterija” Zaječar. Ovo je bila četvrta pobeda Nišlijki nad sastavom iz Zaječara ove sezone, a krajnji rezultat ovog puta bio je 28:21.

Od samog početka krenule su jako niške rukometašice, te su posle 12 minuta vodile sa 8:2. Na maksimlnih +10 povisile su gošće do poluvremena, koje je završeno sa 17:7. U drugom delu su šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dobile i rukometašice sa manjom minutažom, ali su meč ipak privele kraju bez mnogo drame i slavile sa 28:21.

Rukometašice Naise održale su čas modernog rukometa u Zaječaru - poručuju u Naisi.

Za igračicu utakmice proglašena je Anastasija Čogurić, golman niškog tima.

U sledećem kolu Naisa će dočekati Mladost iz Nove Pazove.

Nišlijke su i dalje na 3. poziciji Superlige, sa 8 bodova zaostatka za Bekamentom, ali i sa 10 bodova prednosti u odnosu na Zaječar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.