POKUŠAJ UBISTVA U ZAJEČARU: Zbog duga izbo prijatelja po licu i vratu?

Izvor: Večernje novosti, 08.Jan.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAJ UBISTVA U ZAJEČARU: Zbog duga izbo prijatelja po licu i vratu?

U toku svađe, S.N. se mašio noža, i nekoliko puta ubo svog prijatelja, nakon čega je pobegao sa lica mesta ZAJEČAR – Policija u Zaječaru uhapsila je svog sugrađanina S.N. (42), koji se sumnjiči da je svom prijatelju P.D. starom 47 godina, zadao nekoliko udaraca nožem u predelu lica i vrata, zbog čega je ovaj, sa povredama opasnim po život, odmah prebačen u KBC u Nišu.PROČITAJTE JOŠ: Uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zbog pokušaja ubistvaDo prepirke je, saznajemo, došlo zbog duga. U toku svađe, S.N. se mašio noža, i nekoliko puta ubo svog prijatelja, nakon čega je pobegao sa lica mesta. Međutim, ubrzo je priveden i, uz prijavu za ubistvo u pokušaju, određen mu je pritvor do 48 sati.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

POKUŠAJ UBISTVA U PODGORICI: Nožem ranio suprugu na Badnji dan

Izvor: Večernje novosti, 09.Jan.2019, 15:32

Zbog sumnje počinio krivično delo ubistvo u pokušaju u Podgorici je uhapšen H. G. (42) iz tog grada Zbog sumnje počinio krivično delo ubistvo u pokušaju u Podgorici je uhapšen H. G. (42) iz tog grada. Policija ga sumnjiči da je u porodičnoj kući u Podgorici na Badnji dan...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.