Osumnjičeni za ubistvo devojčice, priznao još jedno

Izvor: N1 televizija, 11.Jul.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za ubistvo devojčice, priznao još jedno

Osumnjičeni za ubistvo trogodišnje devojčice u Zaječaru Vladica Rajković na ponovnom saslušanju u policiji priznao je još jedno ubistvo. Kako je saopštio MUP, on je policajce odveo do mesta gde se telo nalazilo, u reci Timok.

On je, kako prenosi B92, priznao da je ubio Draganu Stanković (47) i da je njen leš umotan u ćebe bacio u reku Timok.

Podsetimo, Dragana je nestala je pre 20 dana iz sela Vratarnica kod >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Zaječara, a juče je otac od ubice Nebojša Rajković odmah posumnjao da je osim devojčice, njegov sin Vladica ubio i Draganu.

Međutim, Vladica je na prvom saslušanju priznao samo ubistvo Anđeline dok je negirao da je ubio i Draganu Stefanović.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pronađeno telo žene koju je ubio ubica devojčice

Izvor: B92, 11.Jul.2016

Zaječar -- Telo Dragane Stanković, koju je ubio silovatelj i ubica trogodišnje devojčice, pronađeno je u reci Timok, nezvanično saznaje RTS...RTS nezvanično saznaje da je, nakon priznanja i tog ubistva, policija u reci u ataru sela Vratarnica pronašla telo žene čiji je nestanak prijavljen 25....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.