On je osumnjičen za ubistvo devojčice (18) u Zaječaru

Izvor: NaDlanu.com, 11.Dec.2014, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je osumnjičen za ubistvo devojčice (18) u Zaječaru

Ljubomora i patološka zaljubljenost bila su povod za zločin koji je šokirao Srbiju. Dragana Ćirić nađena je mrtva dva dana pošto je očuh prijavio njen nestanak, a za ubistvo je odgovoran Čedomir Đurić.

Pritvor od 48 sati određen je Čedomiru Đuriću (66) iz sela Salaš, zbog sumnje da je ubio osamnaestogodišnju Draganu Ćirić.

Kako Blic saznaje, osumnjičeni je priznao ubistvo. Policiji je rekao da je u Draganu bio patološki zaljubljen, ali da je nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nije čak ni poljubio.

Đurić je devojku iz Zaječara do Salaša vozio svojim kolima, kada su se posvađali.

Kako "Blic" saznaje, Đurić je na saslušanju rekao da je bio ljubomoran zato što se viđala sa drugim momcima. Prema nezvaničnim saznanjima, devojku je udavio, a zatim telo bacio u jezero.

Ekipa "Best" televizije je u oktobru posetila domaćinstvo Čedomira Đurića i uradila prilog sa njim. Tema priloga bila je vest da je na Đurićevom salašu u oktobru procvetao jorgovan.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.